Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Förstaklassig lunchrestaurang ska locka gäster i ny miljöanpassad kontorsbyggnad vid Ullevi

I januari 2013 slår serviceleverantören Sodexo upp dörrarna för den restaurang som kommer att utgöra hjärtat i den 16 våningar höga kontorsbyggnaden på Ullevigatan 17-19 i Göteborg. Den nya, miljöanpassade fastigheten ägs av NCC Property Development och man räknar med att den kommer att rymma upp till cirka 1 000 personer.

Sodexo, som är en av hyresgästerna i fastigheten, kommer att driva restaurang, bar, cafélounge och två toppmoderna möteslokaler. God mat med hög kvalitet i en nyskapande restaurangmiljö står i fokus i den nya restaurangen.

NCC har inför upphandlingen tittat på Sodexos befintliga restaurangverksamheter och serviceleverantörens engagemang och passionen för mat blev avgörande.

 ”Vi lägger stor vikt på bra service i fastigheten och känner att med Sodexo som part i detta kommer vi kunna erbjuda våra kontorshyresgäster i huset och företagen i området just det”, säger Manne Aronsson, Regionchef Väst NCC Property Development.

”Att erbjuda hyresgästerna olika servicetjänster som förhöjer kvaliteten i vardagen i en kontorsbyggnad som denna, är en del av vårt koncept för Business Parks. Vi ser fram emot att restaurangen blir ett nav i fastigheten”, säger Azita Shariati, Vice VD Sodexo.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Sodexo:
Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Besök oss gärna på www.sodexo.se

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 6,5 miljarder kronor.

Kontakter

Eva Kristensson

Eva Kristensson

Presskontakt Kommunikationsdirektör Communications & Corporate Social Responsibility +46 76502 5963