Gå direkt till innehåll
Sodexos medarbetare Ann-Stin Eklund
Sodexos medarbetare Ann-Stin Eklund

Pressmeddelande -

Clean Bright Awards prisar Ann-Stin Eklund på Sodexo

Juryn för Clean Bright Awards 2020 har utsett servicebolaget Sodexos medarbetare Ann-Stin Eklund till Årets arbetsledare. Ann-Stin får priset för sitt engagemang, sin kunnighet och för att hon säkerställer att alla lokalvårdare förstår att de är kundernas viktigaste resurs.

Ann-Stin Eklund har arbetat på Sodexo i Gävle i 43 år och gläds över utmärkelsen Årets arbetsledare. Clean Bright Awards arrangeras och delas ut av tidningen Rent med Facility Nordic. Syftet är att genom de olika priskategorierna uppmärksamma personer som leder städ- och servicebranschen framåt.

Genom åren har Ann-Stin kombinerat sitt ledarskap med kundansvar och mentorskap åt nya ledare på Sodexos uppdrag för Gävle kommun. En av de egenskaper som hon skattar högst hos en chef eller arbetsledare är ärlighet.

Genom att vara rak och inte bortförklara något bygger man förtroende hos både kunder och kollegor. Om jag säger en sak ska människor veta att det verkligen är på det sättet. Jag blev mycket glad över priset och ser det som ett bevis på att jag tänkt rätt i mitt ledarskap”, säger Ann-Stin Eklund.

Motivering:
Ann-Stin har under alla år behållit sitt otroliga engagemang för både kunder och anställda. Hon stödjer medarbetare och skapar engagemang och utveckling för kommande generation. Hon håller alltid kund och kvalitet högst. Hon säkerställer att personalen har rätt utbildning och kunskap för att kunna göra sitt jobb på ett professionellt sätt. Hon har alltid ansett att den enskilda lokalvårdaren är den viktigaste resurs vi och våra kunder har. Det har hon även säkerställt att alla medarbetare själva också förstår. Hennes stora och breda kunskap och organisatoriska förmåga gör att inget faller mellan stolarna.

Kontakt
Eva Kristensson, Kommunikationsdirektör Sodexo
Telefon: +46 8 76502 5963
E-post:
eva.kristensson@sodexo.com

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Sodexo

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 67 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personald and Home Services.

Genom mer än 100 tjänster erbjuder vi våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management, kortlösningar, hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.

Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 470 000 medarbetare över hela världen. Sodexo är medlem i CAC 40 och DJSI index.

Nyckeltal (21 januari, 2020)
Sodexo i världen
22 miljarder euro i omsättning
470 000 medarbetare
19:e största arbetsgivaren i världen 
67 länder
100 miljoner människor tar del av vår service varje dag
9,7 miljarder euro i börsvärde (10 september, 2020)

Sodexo i Norden 
633 miljoner euro i omsättning
10 000 medarbetare

Kontakter

Eva Kristensson

Eva Kristensson

Presskontakt Kommunikationsdirektör Communications & Corporate Social Responsibility +46 76502 5963